Saopštenje za javnost

Poštovani sugrađani, roditelji, deco,

Obaveštavamo vas da je u toku rekonstrukcija ograde i izgradnja pomoćnog terena, kao i rekonstrukcija prostora oko bunara koji još uvek nije adekvatno obezbeđen. Takođe, ovih dana se očekuje početak rekonstrukcije dela krova i delova velike zaštitne ograde. Molimo vas, pogotovu najmlađe sugrađane i njihove roditelje, da ne boravite na terenu FK ,,Svrljig” dok se svi radovi ne završe. Fudbalski klub ,,Svrljig”, ukoliko dođe do nemilih događaja, neće snositi posledice i sankcije – već će sve što se dogodi na terenu ići na štetu pojedinaca.

Podsećamo vas da smo nedavno ugradili sistem video nadzora i da će sve eventualne štete koje se načine biti dostavljene Policijskoj stanici u Svrljigu i nadležnim inspekcijskim službama.

Takođe, obaveštavamo vas da ćemo nakon završetka rekonstrukcije terena obezbediti termin u trajanju od 120 minuta tokom dana kako bi sva deca, bez obzira da li su članovi kluba ili ne, kao i njihovi roditelji moći da borave na terenu i uživaju u lepotama gradskog stadiona.
Smatramo da je gradski stadion kuća svih Svrljižana i naša vrata su otvorena svima, ali vas takođe molimo da se svi ponašate savesno sa imovinom kluba.

Takođe, u obavezi smo da vas obavestimo da je u toku ozelenjavanje terena, nanošenjem tinje i drugih suplemenata, pa vas i iz tog razloga molimo da ne boravite na terenu, pogotovu u danima kada je temperatura iznad 25 stepeni.

Hvala vam na razumevanju,
Uprava Kluba,