FK SVRLJIG: PROZIVKA IGRAČA I PRVI TRENING 30. JANUARA!

Danas je održan prvi ovogodišnji sastanak Upravnog odbora, sportskog direktora, sekretara i trenera FK ,,Svrljig“, kako bi se analizirali dosadašnji rezultati i uspesi kluba, kao i da se upoznaju igrači sa predstojećim aktivnostima kluba.

Na predlog trenera Saše Jovanovića dogovoreno je da prozivka igrača i prvi trening bude u ponedeljak, 30. januara, sa početkom u 15.30h.

Takođe, na sastanku je razmatrana i finansijska situacija u Klubu kao i igrački kadar.

Što se tiče igrača, FK ,,Svrljig“ je u pregovorima sa nekoliko igrača iz drugih klubova, ali načelni dogovor je da će se u nastavku takmičenja FK ,,Svrljig“ više osloniti na domaće igrače.

Sportski direktor kluba Boban Marinković istakao je da je već obavio razgovore sa igračima koji su ranije bili deo kluba, te da će dobar deo njih već od 30. januara ponovo zaigrati u plavo-beloj opremi za svoj Svrljig.

Marinković je istakao da pored domaćih igrača, FK ,,Svrljig“ treba imati prostora da zadrži postojeći igrački kadar sa strane, koji nije obiman i nije veliki teret klubu, znajući da se finansijska situacija polako ali sigurno stabilizuje.

Aleksandar Mentović, predsednik Fudbalskog kluba ,,Svrljig“, čestitao je Marinkoviću na funkciji sportskog direktora u klubu rekavši da sa njim Klub nastavlja povratak na mesto uspaha. Mentović je rekao da je zadovoljan postignutim rezultatima u prvom delu takmičenja, te da očekuje da će izabranici Saše Jovanovića sezonu otvoriti pobedom nad ,,Pukovcem“, u prvom kolu u Svrljigu.

Drago mi je da smo konačno usaglašena ekipa, bez trzavica, da možemo svakoj ekipi da se suprotstavimo – pa čak i da je pobedimo, naglasio je Mentović.

Član UO FK Svrljig, Marko Miladinović čestitao je igračima, Upravi i treneru na dobro obavljenom poslu u prvoj polusezoni i naglasio da FK ,,Svrljig“ polako može da priprema ulazak u Srpsku ligu Istok, imajući u vidu da se bliži i stogodišnjica kluba, te da bi to bio najlepši poklon svim ljubiteljima fudbala i sporta.

Miladinović je istakao da se FK ,,Svrljig“ zahvalio Vladici Đorđeviću koji će drugu polusezonu nastaviti u Malošištu, kao i Miodragu Stankoviću koji će nastavak takmičenja pokušati da pomogne Moravcu iz Čečine da opstane u Okrugu.

Takođe, pod tačkom razno, ekonom FK ,,Svrljig“ Mladen Đorđević revidirao je spisak sportske opreme i rekvizita kojima raspolaže FK ,,Svrljig“, kako bi se u budućem periodu više vodilo računa o imovini kluba. Dogovoreno je da se od 30. januara sve preuzete stvari iz Kluba (trenerke, dresovi, majice…) igračima daju na revers uz potpis i jedne i druge strane (igrača i kluba), što do sada nije bila praksa.

Vaš komentar